Thursday, April 02, 2009

New Edition of Meen's Family...CONGRATULATIONS!


Joys from the heaven......Mohammad Razin

Sowwy Meen....almost a month baru aku berkesempatan melawat baby Razin nih. Bukan tak sudi tp busy. Weekend jek ade hal....pastu balik keje pon dah selewat 7.30 so aku rase tak sesuai lah aku nak datang.....ko tau lah aku kalau jumpa nko bukannya kejap mesti lama punyer....Ni kebetulan aku EL so aku mengambil kesempatan lah melawat nko kan.... Kecik jek baby Razin nih compare to Damia dulu....Razin 3 kg Damia dulu 3.7 kg.....mmg berbeza. Ye lah nko pon dah tak sabar nak kuarkan si Razin ni kan.....9 bulan tepat ko dah kuarkan dier which is 36 weeks. Tapi aku nengok nko tak byk berubah sgt compare ngan Damia aritu...kali ni mmg ko maintain jek.....

Maintain jek Meen kan tak mcm org pantang...

Seperti biasa anak anak aku yg tak tau malu nih datang umah ko terus serbu kat 'toys area' tuh....terus bawak kuar segala toys yg ader...nasib baik umah nko kalau umah org lain mmg malu lah aku....(tp sbnrye malu jugak).


Riding a motorbike......rempitssssssss........vroooommmmm


Posing mesti posing nyer......


Baru lepas nangis......ade lah tuh benda die nak tuh....

Aku nengok Razin ni lelama byk ambik air muka nko lah (lembut jek).......sejuk lah tuh..pasti manja ngan ko lepas nih. Anyway Meen Congratulations for your newborn....take a good care tau....especially stitches tuh....now nih dah lengkap lah family ko kan....perfect!

2 comments:

Kasih Aleeya said...

CONGRATS TO MEEN... sowi bangat..aku pon x nyempat2 lagi nak gi visit meen.. biler tah dpt pegi... ko pempaham ler aku.. this week Shah Alam..next week Ampang.. dah sampai ampang.. x sedap plak aku nak blah tinggalkan mak bapak aku..dah ler balik 2minggu skali... nanti ler..aper pon tahniah kat meen!!!

happy2gether said...

Congrats Meen, mmg skrg ni kita masing2 ada komitment, susah nak bekumpul...aritu kita pon x jadik jumpa kan....aku pon dah ada hectic weekends dah, nak ngemas....eheheh baru aku rasa apa yg org lain rasa...huhuuuu chaiyok

Miss u Mimi...

Blog Widget by LinkWithin