Wednesday, August 20, 2008

Happy Belated BIRTHDAY Mai!



Love this picture....I took from her fotopages. Jgn marah ek Mai!


My dear Mai,


Forgive me puhleeezeeee! I missed your birthday! Hope this is not too late to wish you HAPPY BIRTHDAY!

video

We hope that you had a wonderful birthday! And also healthy & cute baby!
Love from the "Colours of Motherhood" Members

I knew Mai since I was in UiTM. We took same course, stay in the same house, and we had our wedding in the same year, 2005! But the best is we also had our first daughter in the same year, 2006! Now, she is expecting (Insyaallah) baby boy! Same with me which is my 2nd child is a boy! Knowing Mai, she is caring, loving and understanding. She will call each of our friends whenever we have gathering. Just to be together. But since she carrying the 2nd baby..... Silence! No plan and no gathering! (Aku paham Mai! Mase aku ngandung Ghazi aritu pon lagi terok pada ko, aku rase..Kalau takde ko mmg kitorang tak active!hehehehe....ibarat cam takde ko kitorang blur lah tak tau nak buat aper!). Wish you:

1) Good Luck for the coming baby!

2) Congratulations on your degree! (Hope not too late!)

3) Congratulations on your new job! (Sorang lagi kawan aku jadik cikgu...Selamat pagi cikgu!)

4) Congratulations on you new house! (Nanti ajak tau house warming!)

5) Happy belated birthday! (Sorry lambat lah pulak! Tp besday ko selalu aku confuse 16 Aug ker18 Aug...jgn marah! aku tak macam Filla, die efficient...tampal besday kengkawan kat opis!)Bile dah recover nanti....kita plan gi jenjalan ek!


5 comments:

happy2gether said...

Mimie, thanks a lot for this special entry, aku appreciate sgt, siap ko mainkan piano lgk utk aku lagu b'day, terharu aku...ehehhe...

Thanks Mimi sbb ko salah sorang yg amat memahami aku, mmg sejak pregnant kali ni aku jdk lain, aku pon pelik...cam bukan aku jek..eheh...apapun i love u!...nanti kita lepak sesama key? pi becuti...hugs!

Kasih Aleeya said...

heheh..aku x leh bukak ler video tu.. opis aku block kot..hehe.. yer..bagus ler kita masih mcm dolu2.. walopon dah tua sket kan..auwww (aku x nk ngaku tua leh tak?).. next time kita kene plan vacation..sbb ko x der aritu mimie!

Mimie Ishak said...

ye ah...skang ni mmg susah nak plan nak gi jenjalan sama...mesti ade salah seorang mesti tak leh ikot! aku tak pernah gi luar negeri cam ko filla...apa kata kita gi luar negeri pasni..wakakakaka...psssst...mai, ko nampak berseri ngandung kali ni...sweet jek muke ko!

Miss Moon said...

wah ada special entry utk Mai ...misti mai suka bangat nih

Moon pun suka gambo Mai tew ...mai bila preggy kali nih nampak lain kan ...nampak berseri seri je .

Mimie Ishak said...

Ha ah tul tu Moon. Bukan ker awk yg amek picture tuh? Muke die glowing jek .... pembawakan ler katakan!

Blog Widget by LinkWithin