Tuesday, February 03, 2009

Congratulations Rafika & Ebrahim (Part 1)

Just the 3 of us........

Ini lah groom's mother....Ariana, and his cousin

Yg pakai tudong tuh mak angkat pengantin lelaki.....(aku tak suker...sombong!)

Nikah Ceremony at Masjid Taman Melati, Gombak.

This was my last weekend’s activity, I attended to my cousin’s wedding, Ika at Taman Melati, Gombak. She’s my relative of my father’s site. She’s a single mother with one child and married to Ebrahim from Guinea. If I’m not mistaken, Ebrahim is or was (not sure) a student from UIA. Another cousin married to negro. Before this her sister married to negro from Africa….(aku type benda ni pon aku dah nak tergelak) Kamarul gelar family aku ni ‘international’. Sbb ade yg kawin ngan mat salleh, minah indon, philipino dan latest nih negro lah….kakakkakaka. Kenkadang tu mmg aku tak paham cemana diorang ni boleh jatuh…itulah bak kata omputih “LOVE IS BLIND”. Mmg BLIND lah kot………kih kih kih.

Selalu kalau aku gi wedding relatives or friends aku akan menjadi ‘org kuat’ dorang tp tidak utk kali ini, sbb saper nak handle anak aku yg dua org tu kan. So aku hanya menghadiri dan makan sahaja sambil mengambil gambar apa yg patut. Kamarul tak attend sbb die penat cuma aku, Zahraa & Ghazi jek yg datang. Only 3 of us okay.

Alhamdulillah....selamat!

The 'Akad Nikah' mase ni semua mmg tekon lah nengok....

Ha, mase ni taklik di baca...


Next to bride is my sister.....when is her 'big day'? Calon pon takder...

Nengok tuh salam Mommy dier mencangkung okay......

more pictures coming on their dinner ceremony.......

2 comments:

happy2gether said...

cinta itu buta...ehehhee betoi aaa ckp kamarul,family ko international...dulu aku ingat lgk ko ckp ada cousin ko yg kawin negro...ni yg ke2 la ek?ehheh

Kasih Aleeya said...

maknanyer makcik ko ada 2 menantu lelaki negro ar mimie?..heheh..aku ingat lagik gi umah ko time aqiqah ghazi dulu... cousin ko tu dah ada anak sorang..sejibik negro kan? (dah tentu arr apak dier negro).. hehehe.. sgt mantop badan dier.. heheh... love is blind.. yes u're right! absolutely right!!

Blog Widget by LinkWithin