Thursday, March 12, 2009

I need a break

The busiest week i've ever had ...... to prepare 3 minutes of meeting in one week..crazy!..... really needs break....huwaa.... i had gud time with my kids last week and thinking what to do this week as my hubby work, work and work. Hopefully i can go to Melaka with Mai & Ayu next week....let's cross the fingers...pray pray and hoping!


i'm having the good time....hehehheheh


Zahraa dah tukar name Mok jadi Uncle Last....


Adik aku yg ni ibarat 'handbag' aku gak..mesti ikut jek..


Peace! pakai 'cepende' jek pasal tak jumpa swimming suit....

eee montot.....


mmg suker posing dier nih biler amek gambo...


Tak yah suruh terus buat Peace!


Cayang Deen!


Mr Potato.......boleh? float Si Deen pon boleh jadi bahan...


Your pusat so deep! (hahaha aku tak leh luper statement tuh)

5 comments:

sheila said...

suke posing anak dara ko yek

Mimie Ishak said...

ha ah die mmg camtuh....tak suruh pon ...heheh...

happy2gether said...

tak tahan aku nengok si deen to posing tgh baring tuh...perghhh bam bam la dia ek? zahraa mmg poser, ceria jek aku nengok, nampak dia sayang kat deen, kalo syasya bila aku ada dia jadik dengki semacam dok nak kacau adik je...huhuuu

aku pon harap ko berjaya booking kan a famosa tu....cross my fingers too...miss u Mimi & Co!

Kasih Aleeya said...

hahah comel giler.... bontot zahra auwwwww sexy okeh..kuakak..tp dean lagik best... baring mcm boss2... (ikut saper lg kalo bukan mak dier!!!)..hahahahah... aku mcm nak beli lah play dough tu.. tp kalo lenyek kat lantai..tak melekit2 ke mie?eiii aku ni mls nanti kene bersihkan..hahah..jahat ker aku sbg mak??? kuakakakka...

Mimie Ishak said...

Mai: sabar mai tunggu umur Aqil 1 year plus baru ko boleh nampak kemesraan...cam zahraa die sayang adik die ikut mood sometimes die cubit or tolak adik dier (confrim melalak si Deen tuh) ataupun kena kiss (sampai rimas si Deen tuh) skang ni Aqil masih kecik lagi..belum nampak kemesraan dier... hahaha

Fila: aku pon sama gak malas...itu sebab dah memberontak lah tuh aku bawak turun dari atas almari...aku alas pakai paper cutting board supaya tak melekit atas lantai....suker giler bebudak tuh main tp ko kena main sama ngan diorang pasal takot nanti diorang masuk mulut...kan rupa dier tempting jek..rase nak makan kan...

Blog Widget by LinkWithin