Wednesday, October 29, 2008

Only half of each doughnuts hokey huhuhu...

Aku pelik selalu Zahraa tak suke sgt food yg memanis nih..die kureng sikit yg aku tau Ghazi yg suker memanis pasal mase aku ngandung si Ghazi ni tetiba aku ade mild diabetes...hmmm anyway die makan sesungguh...dia kate "Chedap mama...!" pasal topping doughnut nih ade coklat die suka rupanya..aku ingat si kerinting ni suka mee jek or food yg lelemak masin...hehehe so aku cuma bagi only half of each doughnuts....so fair lah..sama sama dapat rase...hehehe tp semua topping yg ada coklat die bedal...yg portion aku pon die bedal okay....huhuhu...tinggal ler doughnut yg topping dier kaler hijau (tak silap aku kiwi flavor kot jeli tuh) (By the way, please ignore the background image yek..kitchen mak tak sempurna...)



9 comments:

Shadani said...

hi mimie.. aku ni, sha.. ingat aku lg tk? cutenyer anak2 ko.. i love ur dhia's hair.. curly2 gitew..

Mimie Ishak said...

Hehe sya tak sangka ko dah sampai kat blog aku...sungguh lama aku tak dgr citer nko...aper citer? heheheh update ckit....

Kasih Aleeya said...

ko panggil zahra si keriting!! jahat tul mak dier nieh..hehehe..tp aku paling suker rambut zaraa yg keteng2 tu..muker dier sgt comel..tp nampak noti mcm mak dier..auww..jgn mare... byk giler update...suker sgt!! hahahah

Mimie Ishak said...

SI BENGGALI TAKDER BALIK INDIA GI RAYA DEEPAVALI KAT SANA SO AKU GOYANG KAKI...HUWAHAHAHAHAHAHAAH

Shadani said...

aku mcm biasa je.. makin sihat..hehehe... aku slalu ceroboh blog ko ni ko je yg tk tau... hehe.. keep in touch k..

happy2gether said...

emmmm dap nyer jco donut ker big apple tu? yummy....aku suker, tapi skang ni aku kena jaga2 balik sbb selalu pas besalin aku susut pastu bila perasan kurus sikit mkn tak ingat terus naik balik...huhuu

Zahraa mmg fotogenik, pandai pose and senyum manjang.....

Mimie Ishak said...

Ko suker ek? ko boleh geng ngan Ghazi lah heheh suke manis...tu yg manis jek muker ko tuh...aku suke yg lelemak masin nyer food ...Ntah apa mimpi pi beli doughnut...aku gi Alpha Angle lah aritu sbb dah lapar sgt tak tau nak beli apa so aku gi lah kat Big Apple ni beli doughnut ... tak sangka sedap ko..tp makan byk ko akan rase muak and pening heheh aku pon kena jaga mai pasal bapak aku ade diabetes...bahaya..pulak tuh ngandung ghazi aritu aku ade mild diabetes so..mmg confirm aku akan ade nanti...so kena jaga makan dari skang nih..ehehe...huhuhu sedis tau..

sheila said...

sedap yek donut yg kiwi tu??
aku ni kalau beli donut je mesti nampak yg kale mendung cam aku..x penah pun nak bli yg strawberry flavour ke..mesti nak ceklat hohoho

Mimie Ishak said...

Shiela,
Yg kaler gelap tu lah yg sedap selalunyer....kalau yg colorful tuh selalunye tak sedap sgt....aku aritu cube jek yg topping kiwi tuh...boleh ah...

Blog Widget by LinkWithin