Tuesday, October 21, 2008

Raya Gathering with X-Ranhill friends


Suker nengok gambo nih....PEACE!



Inilah Adam....Tembam kan! Only 2 months okay.....





Adam's sister, Dina. Cute kan!



Makin besar makin cantik Marsya nih...suke nengok dier!


Hannah pon sweet jek muker dier.....Marsya's sister



My little busy boy aka Small Handbag


Memalu jek Zahraa...but surprised gak boleh kawan ngan bebudak beso.







MISS U ALL..........


Last Saturday, we had gathering at Yat & Smot's House at Setiawangsa. Rasa terharu plak bile dorang ni semua masih tak luper ngan I walaupun jarang sgt keep in touch! Bile dah jumpa aritu rase rindu plak ngan dorang semua nih...yg best nyer aritu concept Raya Gathering ni adalah Pot Luck so memasing kena bawak food memasing lah kan...aku aritu bwk meehoon sbb nyer itu yg paling ringkas yg boleh aku contribute kan...but menu on that day was:

  • Lemang + Rendang
  • Nasi himpit + kuah kacang
  • Satay
  • Roti Jala + kuah kari
  • Spaghetti Olio Seafood
  • Fruit Cocktail
  • Rojak buah
  • Laksa Penang
Tp oleh kerana terlalu gembira bertemu kengkawan aritu....I rase I makan Spaghetti Olio Seafood yg sedap tuh...mana taknyer...handbag kecik (Ghazi lah saper lagi) tu pon satu ada kakak cun (Naja) nak handle pon die jual mahal..nengok muka I jek mesti nangis nak mintak amek...


thanks to Naja yg paling risau skali ngan Ghazi yg busy tuh...sikit2 I nengok die angkat Ghazi sbb asyik merayap jek...org baru dapat lesen merangkak dan mengutip camtu ah .... very busy.


Doween thanks for not forgetting me..beria2 you ajak I.... I kan mcm sabut tenggelam timbul....but please let me know bile bersalin tau!


Ida....your son cute ah...tembam! Zahraa asyik cuit2 jek pipi Adam tuh! die pon sama geram cam I.


Smot....spaghetti tu sedap ah...i nak tambah sebenarnyer tapi kelam kabut kan aritu...itu handbag lah punye pasal...very busy tau die tuh...can i have the recipe?


Yat...sorry ah tak tunggu amek satay .... and tak jumpa pon mase nak balik aritu... Ampun maaf dipinta! tp mana laksa penang tak nampak pon....ker Mimie yg blur? sbnrnyer byk citer nak citer but tak sempat lah Yat....sowwwwy

Kas....aloo Kas...Happy Deepavali! kejap jek dapat jumpa you....tak sempat nak chat and melepaskan windu! (satay tak sampai tuan dah balik...boleh camtu?)

Shawny.... you pon sama ngan Kas cepat balik....(tp I pon lambat gak sampai heheheh) tak puas tau!


Lily....aku tak sempat rase rendang ko...dah hangus..kekekkekek...kalau takder ko mesti tak happening aritu....ko kan giler giler gak....nasib aku tak tunggu ko bwk balik satay...pukul 6 baru sampai yek.....

Eh tak lupa juga yat's collegues tuh (i can't remember her name) Nice meeting you!

Thanks to all friends yg sudi melayan kerenah I nih....especially my kids....jgn serik ajak I lagi tau! Muahsssssssss! Really miss the time we had in Ranhill Bhd....

2 comments:

meandmylife said...

helooo....syoknya tgk pic...hehehhe... next year buat lagi tak agak2 yatt, intan...masa tu i dah kurus kot...wakakkakaaa

Kasih Aleeya said...

cantik2 ler pic mimie... baby+kids sumer comel2..geram nyer aku..heheh.. bam2 ler baby sowang tu...

Blog Widget by LinkWithin