Thursday, January 22, 2009

Tetiba aku jumpa korang kat.........

Korang ingat tak????????????



I really miss you all lah......i missed the time we had...hahahahah.....rindu bangat nih...

Actually, aku jumpa gambo ni mase tgh sibuk berkemas lah kat opis bebaru nih...tetiba terjumpa plak gambo nih....hmmmmmm....waaaa rindu korang semua lah. Biler leh jumpa nih...

masa ni gambo mase kat umah meen....buat surprise kat mai nyer birthday kot...tak silap aku lah....

Surprise!!!!!!!....Happy Birthday Mai........


Ayue...mana ko pegi...lama tak dgr citer



minah dan mat rempit.....wakakakaak....gediks awwwww


wei filla..mase ni ko chubby kan....tp skang nih jeles aku nengok...

4 comments:

Kasih Aleeya said...

wakakakak..cemana ko leh ada gambo ni sumer??? sbb sumer ni mcm gambo yg sama sejibik yg aku ada gak..hahah.. x hengat gambo mat/minah rempit tu kan..auwww..hishhh giler aku gemok time tu kan?? lebar jek muker aku..auwwww... tp tu aku blom kawin kan?hahaha... seyes i miss all of u too!!! gathering??? somebody arrange something pls?? mimie???? hahahahahah....

happy2gether said...

Mimi oh Mimi, aku pon rindu bangat sama kamuuuu....huggggg kuat2 jap, cam syasya kalo hugggg aku..heheheh, aqil sepet ek mata dia?ehhehe aku dah baca citer benggali tuh...baguih ko tinggalkan dia...watpe keje kalo dia x appreciate kan...aku pon skang ni tgh struggle...fenat ooo jadik cikgu nih...tensi jek semedang...aku suka ngajor...tapi aku x suka benda remeh temeh yg lain2 tuh....pastu xde internet laggiiii la aku tetekan...tapi aku tgh tetekan sbb bibik aku dah confirm balik terusss, laki dia ckp dah ckp lah 3thn kat negeri owang...dan aku nak try antar anak2 aku kat bbsitter...kalo aku bole bertahann aku cuba...kali ni aku harap Alllah swt gak bagi aku kekuatan...cam ko..cuma aku blk keje badan mmg penat pehtu keje sek byk..semak buku lah etc...tapi part cuti sek mmg best..CNY pon aku cuti seminggu cuma aku blk kg ipoh thurs-sat..aku ada voucher Afamosa tu tapi aku x smpt nak booking, end of march due dia...kalo nak ley pi masa cuti sek tu...kena top up sikit la kot...tapi x byk...AMACAM????dulu aku sec ley lah aku arrange semua..skang idup aku sendiri kacau bilau..ehhehe...chidot ckp sthn dua gak nak adapt sbb kalo dah biasa ngajor n tau keje2 cikgu ni baru lah tak tension..sabo jeklah...

Mimi harap2 aku dpt jumpa ko sblom aku blk ipoh...kangen sama kamu sih..ehehheh aku ada beli pressie utk zahra n dean...harap2 muat lgk...

happy2gether said...

a ah gambo nih masa suprise kowang buat utk bday aku...heehe x silap aku peh aku pi wedding ila kot...miss the good old days.....

tiHa79 said...

heheh...betoi..nengok gambOr kengkawan mase SS...ada rasa rindu beb..!!!

Blog Widget by LinkWithin