Wednesday, May 06, 2009

Luncheon with Kris Dayanti at Quality Hotel


Kris Dayanti



Mmg dah patut basi kan entry nih...tp tak peduli nak letak gak....sbbnyer dah lama tak hupdate dan dah lama tak pegi secretaries' week tuh...since i was in ranhill...itupun mase memula join..huhuhu....artis Dee sbg pengacara, Kris Dayanti sbg penyanyi dan Anuar Zain sbg secretary hahahahah....tetiba jek die ader. Saya pegi ngan owang opis and boss nyer wife...dapat VIP seat tp itulah food die tak best sedap lagi buffet yg keliling meja itu. Die nyer goodie bag pon ok jek lah...dapat 4 metre satin silk, susu cair F&N satu tin, satu botol kecil Pati Prune (ala Camelia tuh die nyer model), Omega Milk High Calcium 1 packet dan 1 sachet Eve Feminine Wash...hrmmm okay lah..... Aritu kebetulan aku lambat ckit masuk...tetiba collegue aku sorang nih tipon "Mimie cepat turun i tunggu kat bawah kita gi Lunch kat Quality Hotel..." aku kater "aku tak ready aper nih pakai pon bodoh jek" .... mmg tak ready langsung....tension tau rambut pon tak shampoo tau...siput jek....kesian aku dah ala ala waiter dah concept baju...hadoi...yg aku tension boss nyer wife semua dah makeup ke bagai...aku ngan collegues aku nih, selekeh jek....



cantek tak aku amek gambo........hihi...

2 comments:

Kasih Aleeya said...

heheh... comelnyer AZ... muker mata tekatup tu pon comel jek... kakakakka... aku nak gambo ko!!!!!! sajer jer ko tak buh muker ko kan mie??? weh naper diam lama sgt nie?? aper kes?? storymory sket... windu nieh.

Mimie Ishak said...

muker aku tak baper glamor pasal aku tak bersiap lansung ...ni lah HQ tak inform aku pon yg dorang organize secretaries' week tau.....aku sesampai kat opis jek dgn baju blouse bodoh jek gi opis pastu rambut tak shampoo siput jek...mmg selekeh aku rase camtuh tp kris dayanti nyer pasal aku redah jek....camera pon pakai camera opis....so limited lah nak buat cam kamera kiter ...dapat lak collegues yg tak berapa nak sporting pasal aku tak kenal sgt so aku bowing aku amek gambo jek lah...alasan kan....nak borak aper pon aku tak tau...ditambah pulak wife bosses pulak ikut aduih mmg kena behave lah aku kang die kater ape lak kalau kuar perangai cacat aku kan...hihi tp yg beshnyer org lain dok sibuk amek gambo kris dorang tak perasan ade anuar zain...aku ape lagi snap jek lah..oleh kerana aku tak berapa biasa ngan kamera opis so byk picture yg aku amek tak berapa cantik...except yg nih jek...huhuhuhu....windu ah kat nko....eh anny dah ngandung ker?

Blog Widget by LinkWithin