Thursday, July 07, 2011

Day 1: LOVE CELEBRATION AT LANGKAWI - Dataran Lang

(LUAHAN HATI DULU TAU).....sebenarnye aku ada keje yang byk tapi ada pulak boss gile koser kat opis aku nih soooo terus haku tak hade hmood utk buat keje....aku tak tau lah mmg camni kot pompuan nih nyer perangai...aritu aku and the gang ada buat organize event di putrajaya mmg pada aku it was successful event...yg cacat sesikit tuh biasalah susah nak buat event perfect...as long as it runs smoothly..no hickup....pada aku dah okay dah tuh.....yg si ngok sorang nih aku nengok kawan aku organize okay die pon teringin gak nak dapat nama so die nak organize next event boleh....boleh tak si ngok ni focus jek apa yang die buat ...pada aku organize event nih bukan main job scope ia adalah sampingan which anyone can volunteer to do it....hishhhh tak faham...die nak strategize balik lah ke bagai kan..nko strategize lah..aku tak campur...aku dah start nak antar invitation letter tetiba nko nak strategize balik..nko bodoh ke apa...org dah dayung sampan nko nak soh kitorang patah balik nak tunggu nko nyer strategy..nko ngok ke apa nih.....ni lah die kalau KADOK NAIK JUNJUNG! lantak pi lah nko situ.....aku nak sambung hupdate gambo aku.....


okay puas hati aku.....! skang aku nak bukak citer sambungan semalam LANGKAWI....hehehehhe...kan aku cakap aritu hari pertama sampai aku cuma round sajer pulau langkawi dan takder singggah memana pon kecuali DATARAN LANG...biasalah tempat nih kan trademark LANGKAWI....so haruslah aku berenti jap amek gambo sbb budak 2 horang tuh dah bangun kan....


oooh gambo nih kelako...mase tuh ada couple baru sampai so apa lagi buat sistem barter lah...nko tolong amek gambo family aku, aku amek gambo nko berdua...okay tak concept tuh...mesra gitu..wpun sebelah kepak burung tuh terpotong..tp yang penting gambo kitorang berempat tidak terpotong... :)

owhhh masamnyer muker si zahraa nih yelah panas terik dan baru bgn lagi..camtu lah muker nyer....deen spt biasa tak reti diam...sib baik tak kena cubit ngan minah nih..tidak harus gambo deen tukor jadi nangis....hehehehhe

gambo nih pula diambil oleh zahraa...not bad kan kepak helang tuh pon die boleh captured almost full....hehhehehhe ada gak gambo kitorang wpun jauh nunnnn di sana...

oleh kerana gambo mereka bertiga adalah gambo terakhir yang diambil di Dataran Lang nih..nengok ler semua tak beri kerjasama kecuali PAPA mereka....bestttt

eh aku rase ini jek gambo yang ada kat Dataran Lang nih...nanti kita sambung gambo berikutnye yek....aku nak lunch dan membara lagi emosi nih pasal si KADOK NAIK JUNJUNG tuh.....

2 comments:

Filla ~ Kasihs said...

mimie, apa entry ni semua gambo helang? gi update lagi!!!!! eh tapi suke lah aku tgk gambo kamarul bertiga tu.. kiut!

Mimie Ishak said...

Hokay hokay nanti aku upload tepi pantai chenang pulak.....entry yang ni mmg citer dataran lang so semua gambo burung diletakkan di situ....tp jgn tkejot lak next entry tudong aku terebang...oooppppsss ye lah masih berlatih lagi nih pakai tudong tepi lawot blum biasa lagi...

Blog Widget by LinkWithin